×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal eleva els ingressos fins a un màxim històric de 176,47 milions d'euros, i aporta 7,4 a la Seguretat Social

Mútua Intercomarcal ha celebrat la seva Junta General Ordinària de Mutualistes, a la que s'han presentat els resultats de gestió corresponents a l'exercici 2016. La Mútua ha obtingut un màxim històric de 176,4 milions d'euros en ingressos per cotitzacions socials, una xifra que suposa un creixement del 10,87% respecte al 2015. El resultat a distribuir de l'exercici ha estat de 11,58 milions d'euros.
 
Després de constituir les reserves legals, l'entitat ha generat un excedent de gestió de 7,4 milions d'euros, que s'aportarà als fons de la Seguretat Social, tal com estableix la normativa vigent. Aquests excel·lents resultats s'han aconseguit malgrat el preocupant creixement de les xifres d'absentisme registrades durant l'últim exercici.
 
Alexandre Blasi, president de l'entitat; Jordi Serres, secretari de la Junta Directiva, i Enric González, director general, han estat els encarregats de presentar als mutualistes assistents les principals magnituds d'un exercici molt positiu per a l'entitat.
Durant la Junta s'han presentat també les dades corresponents a empreses afiliades i treballadors protegits, que han experimentat un important creixement. Així l'afiliació d'empreses s'ha incrementat un 4% fins a les 43.225, els treballadors protegits han experimentat un augment del 7,8%, situant-se en 236.267 i, finalment, els treballadors autònoms protegits han registrat un creixement del 7,4%, fins a arribar als 60.026.
 
Alexandre Blasi ha manifestat que, a una organització, tots han de sumar, des de la junta directiva als treballadors, passant per l'equip executiu.
 
Durant la junta, s'han destacat les dades relatives a la satisfacció dels usuaris, amb ràtios del 92% de satisfacció en l'assessorament, del 97% en el tracte rebut, amb un 73% de consultes amb un temps d'espera inferior als 15 minuts.
 
Tanmateix s'han exposat les principals dades d'activitat de la Mútua. Els serveis mèdics han gestionat 23.751 accidents de treball amb un índex d'incidència del 4,82%. També s'han gestionat 55.352 baixes de contingències comunes i 5.984 expedients de baixes al Règim Especial de Treballadors Autònoms.
 
Enric González ha remarcat que, d'acord amb l'avantprojecte de pressupost del 2018 que es presentarà al Ministeri per a la seva aprovació, la Mútua espera aconseguir una recaptació de quotes de 210 milions d'euros, seguint, així, amb el creixement sostingut dels últims exercicis.