×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Més de 2.174.000 joves beneficiats per afavorir l'ocupació jove

Des de l'any 2013 s'han generat oportunitats de treball a 2.174.536 joves a través de l'Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove (EEEJ), a la qual es va integrar posteriorment la Garantia Juvenil.

Segons dades del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, l'ocupació entre els joves menors de 25 anys creix a un ritme del 9,56%, més del doble que la mitjana nacional, segons les últimes dades d'afiliació a la Seguretat Social. Així, s'ha tornat a superar el llindar del milió de joves menors de 25 anys treballant, cosa que no passava des de fa 6 anys.

Mesures com l'Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove, fruit del diàleg amb els interlocutors socials i les CCAA, i la Garantia Juvenil, estan aconseguint resultats favorables per a aquest col·lectiu, sent Espanya el país que lidera la creació d'ocupació entre els joves a la Zona Euro i en tota la UE.

Segons Eurostat, a Espanya s'ha creat un 20% més ocupació que a Itàlia, un 50% més que a França i el doble que a Alemanya.