×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

M. y J. Gruas i Obres i Asfaltatges Tarraco, reconegudes per la Mútua

M. y J. Gruas, S.A. i Obres y Asfaltatges Tarraco, S.A.U. han rebut recentment un reconeixement per part de la Mútua, en ser beneficiàries de l'incentiu que estableix el RD 404/2010 per part del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Marta Escolà, directora de RRHH d'ambdues empreses, va ser la representant en l'acte de lliurament, que va tenir lloc a les seves instal·lacions a la província de Lleida. Per part de la Mútua van fer lliurament del reconeixement Miquel Fulladosa i David Serrano, de l'Àrea de Relacions Externes.

El Bonus és un sistema d'incentius de reducció de les cotitzacions per contingències professionals, parell aquelles empreses que hagin contribuït eficaçment a la disminució de la sinistralitat amb inversions quantificables en prevenció de riscos laborals i amb la realització d'actuacions efectives en la prevenció d'accidents de treball i Malalties Professionals.