×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

18.336.161 afiliats de mitjana a la Seguretat Social al setembre

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social ha publicat les dades d'afiliació del mes de setembre, que ha tancat amb una mitjana de 18.336.161 afiliats al sistema.

Per règims, el General va augmentar en 24.511 persones, i el d'Autònoms en 3.132 ocupats.

En paraules del secretari d'Estat de la Seguretat Social, Tomás Burgos, "l'ocupació al setembre és un exponent que la societat espanyola en el seu conjunt segueix fermament el camí de la recuperació econòmica i l'ocupació. Setembre és un mes en què preval la voluntat de seguir avançant. Aquests resultats són un impuls per a això ".

En termes anuals, l'afiliació va créixer en totes les comunitats autònomes, excepte a Melilla, destacant en xifres absolutes els increments de Catalunya (123.794), Comunitat de Madrid (109.646), Andalusia (101.194) i Comunitat Valenciana (77.946).