×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Pujarà l'ocupació en el segon trimestre de 2014

Ocupació registrarà en el segon trimestre de l'any el seu primer increment interanual des de mitjan 2008, amb un avanç del 0,7%, el que es traduirà en un repunt de 117.000 nous ocupats respecte al mateix període de 2013, ## segons el 'Avanç del Mercat laboral 'que elaboren Asempleo i Analistes Financers Internacionals (AFI).

L'informe augura una caiguda de la desocupació "més continguda" que l'augment d'ocupats, de l'ordre d'unes 230.000 persones, de manera que la població activa podria créixer entre abril i juny després de set trimestres en negatiu.

Així, la taxa d'atur baixarà en el segon trimestre fins al 24,82%, és a dir, 1,1 punts menys que en el trimestre anterior, aconseguint el total de desocupats la xifra de 5,7 milions de persones, enfront dels 5,9 milions d'aturats del primer trimestre.

L'Enquesta de Població Activa (EPA), l'elaboració correspon l'Institut Nacional d'Estadística (INE), es publicarà el proper 24 de juliol.