×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Resultat de 13,5 milions a l’exercici 2013

Mútua Intercomarcal continua treballant per aconseguir una gestió cada cop més orientada a l’eficàcia i la productivitat, que contribueixi a superar aquests anys de crisi econòmica amb resultats positius, i mantenint la qualitat del servei que marca l’estil propi de l’entitat. ## Durant l’exercici 2013 s’han generat uns ingressos per cotitzacions socials de 141,38 milions d’euros, i s’ha aconseguit augmentar l’estalvi generat fins als 13,5 milions, una xifra lleugerament superior als 13,46 milions registrats l’any 2012, fruit de l’esforç en l’optimització de la gestió i el control de les despeses. Després de realitzar la reserva legal corresponent, s’ha generat un excedent de 7,15 milions d’euros que, tal com estableix el Reglament sobre la col•laboració de les Mútues d’Accident de Treball i Malalties professionals, s’ingressarà als comptes corresponents, contribuint a la sostenibilitat i la millora del Sistema de la Seguretat Social.

Els resultats han estat presentats avui durant la Junta General Ordinària de Mutualistes, encapçalada per Alexandre Blasi, president de l’entitat, qui ha estat acompanyat per Enric González, director general, i Jordi Serres, secretari de la Junta. Durant l’acte, celebrat a la seu de Mútua Intercomarcal a Barcelona, Alexandre Blasi ha destacat que els resultats presentats mostren, un any més, “la solidesa” de l’organització, que permeten continuar aconseguint els dos objectius de Mútua: “assolir resultats positius i oferir la màxima qualitat del servei a l’associat”. A més, el president ha volgut posar de manifest que un cop més l’informe de la Direcció General d’Ordenació de la Seguretat Social sobre reclamacions en el sector de les mútues “torna a constatar que la Mútua Intercomarcal és la millor entitat del sector i amb diferència”.

Per la seva part, el director de l’entitat, Enric González, ha remarcat que un dels objectius per al proper exercici serà assolir un marge brut que millori en un 10% el del 2013. Finalment, també ha volgut destacar, que “la Mútua és capdavantera en la gestió de l’absentisme, que assegura beneficis econòmics i productivitat a les empreses associades, així com una excel•lent assistència als treballadors protegits”.