×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

L'ocupació temporal, una porta a l'ocupació estable

El 63% dels treballadors espanyols considera que les contractacions temporals representen el primer pas cap a una ocupació estable, davant del 30% que pensa el contrari i el 7% que creu que no és així en absolut, segons l'informe internacional Randstad Workmonitor ## del segon trimestre, realitzat a 32 països i amb més de 15.000 entrevistes.

Segons aquest informe, el 51% dels ocupats espanyols creu que desenvolupa l'ocupació perfecta: el lloc de treball està ajustat al seu nivell de formació, trajectòria laboral i amb uns horaris i un salari en sintonia amb el perfil professional. Per gèneres, el 52% dels homes opina que té l'ocupació perfecte, enfront del 50% de les dones. Aquestes xifres posen de manifest que Espanya se situa lleugerament per sota de la mitjana europea, que arriba al 54%, però per sobre de països com França (50%), Anglaterra (43%) o Grècia (36%). Els treballadors grecs són els menys satisfets amb la seva ocupació de tota la Unió Europea, mentre els danesos i els noruecs són els més satisfets, amb un 67% i un 65%, respectivament.

L'informe, que analitza també les principals motivacions dels treballadors al seu lloc de treball, mostra que el 82% dels empleats espanyols canviaria d'ocupació per a progressar en la seva carrera professional, mentre que per al 80% dels enquestats la motivació principal, a l'hora de triar una altra feina, seria una millora salarial.