×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Per a un 76% d'empreses la flexibilitat és un benefici

El treball flexible és considerat com una forma d'estalviar diners i augmentar la competitivitat. Així ho mostren les últimes xifres de l'estudi elaborat a nivell mundial per Regus entre més de 19.000 empresaris, que posa de manifest que per a un 76% d'empreses la flexibilitat és un benefici. ## En aquest sentit, són moltes les veus que des de la CEOE reclamen l'augment de mesures que permetin augmentar la seva competitivitat i comportin la creació d'ocupació.

A nivell espanyol i malgrat la Reforma Laboral, la implantació de mesures per afavorir el treball flexible segueixen estant més arrelades en altres economies madures i emergents. No obstant, segons les últimes dades revelades per l'Enquesta de Població Activa (EPA) s'està confirmant el canvi de tendència en el mercat laboral.

El treball flexible, a més de reduir costos, també concedeix beneficis. Així ho consideren el 64% dels enquestats, per a qui les empreses que l'implementen adquireixen un avantatge competitiu causa de l'augment de la connectivitat: treballar de manera flexible, en diferents equips ubicats en zones geogràfiques dispars, permet superar ràpidament els obstacles i actuar de manera àgil i propera. A més, facilita l'establiment de bases permanents més pròximes als clients, el que dóna als equips l'oportunitat d'entendre millor allò que aquests clients realment necessiten i volen. Per a 9 de cada 10 enquestats (89%) aquesta opció condueix a una millora de confiança en els seus llocs de treball, el que és realment clau per aconseguir la felicitat laboral. A més, per al 86% dels empresaris espanyols que van participar en l'enquesta el treball flexible és una clau per impulsar la productivitat.