×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Més formació per a l'ocupació

En l'aposta per promoure mesures que afavoreixin l'ocupació, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social publica avui al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) la convocatòria de subvencions per a cursos de formació a ocupats de 2014##, més oberta a la lliure competència i en la qual per primera vegada patronals i sindicats no seran membres de l'òrgan col•legiat que adjudica les ajudes.

Aquestes convocatòries tindran un finançament màxim de 180,2 milions d'euros, d'acord amb el que disposa la Llei 22/2013, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2014, dels quals 41,3 milions es dirigiran al programa de joves.

En aquest any s'amplien fins 90,1 milions d'euros (el 50% del total) els fons oberts a la lliure concurrència de centres i entitats de formació, que podran accedir a aquests fons competint en igualtat de condicions.