×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

L'educació i la desocupació

La desocupació a Espanya afecta especialment a les persones amb baix nivell educatiu. Segons dades publicades per Eurostat i recollides per Europa Press, l'atur va superar el 32% entre aquest col•lectiu. ##

D'aquesta manera, Espanya ha passat del 9% de persones aturades amb baix nivell educatiu al 2007 al 32,7% en 2013. Segons l’IEE, aquestes xifres posen de manifest que 1 de cada 3 espanyols amb baix nivell educatiu està a l'atur, enfront del 14,9% de desocupats entre el col•lectiu de persones amb nivell acadèmic.

En el conjunt de la UE-28, l'atur mitjà entre les persones amb un nivell de formació equivalent a l'universitari va ser del 5,9% enfront d'una xifra mitjana del 17,9% entre les persones amb un nivell educatiu d'ensenyament secundari obligatori.