×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

219.500 joves menys a l'atur

Espanya té avui 219.500 aturats menors de 30 anys menys que quan es va iniciar la Legislatura. Així ho va anunciar ahir al Congrés la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez##, que va voler destacar així el compromís del Govern per l'ocupació juvenil. Va anunciar també que l'Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove que el Govern va aprovar el febrer de 2013 està beneficiant ja a més de 174.000 joves de fins a 30 anys.

Va explicar també que des de l'aprovació del Reial Decret Llei que implementa el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, el passat mes de juliol, més de 30.000 joves han iniciat ja el seu camí en aquest programa. Báñez ha recordat, a més, que es tracta d'un sistema que s'ha dissenyat conjuntament amb les comunitats autònomes, que ja disposen de l'accés al sistema i al fitxer d'inscripció i, per tant, ja poden realitzar actuacions concretes sobre aquests joves, igual que està fent el Govern d'Espanya amb els incentius aprovats en els últims dos anys i mig.

La ministra va subratllar que el creixement econòmic i l'ocupació són la veritable garantia del nostre sistema de benestar. "I 2014 serà l'any de l'ocupació a Espanya després de 7 durs anys de crisi", va assegurar.