×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La contractació de persones amb discapacitat creix un 18,5%

La contractació de persones amb discapacitat ha augmentat un 18,5% fins al mes d'agost. Durant els primers vuit mesos de l'any, a Espanya es van tancar un total de 53.522 contractes a persones amb discapacitat##, el que representa aquest 18,5% més que en el mateix període del 2013 i un 30,9% més que el 2012, segons dades de la Federació Empresarial Espanyola d'Associacions de Centres Especials d'Ocupació (FEACEM) recollits per Servimedia.

Aquest increment és encara més gran en l'evolució dels contractes en centres especials d'ocupació (CEE), amb un augment del 20,5% en comparació amb l'any passat. En concret, entre gener i agost van ser 38.630 els contractes per a persones amb discapacitat en CEE que es van tancar, enfront dels 32.049 de 2013.

Amb l'excepció de Cantàbria i Melilla, totes les comunitats autònomes presenten un saldo positiu en comparació amb l'any passat. A més, l'evolució de la contractació de persones amb discapacitat mostra un major dinamisme que la contractació a nivell general. Així, mentre que l'ocupació de persones amb discapacitat va augmentar un 18,5% i un 20,5% en CEE, a nivell general la contractació ha crescut durant aquests mesos un 14,4%.