×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Jornada sobre reducció de l'absentisme

El coneixement sobre els índex d’absentisme laboral i l’adequada gestió d’aquest fenomen són elements fonamentals en la consecució dels objectius de les empreses. ##Extrapolar les dades de l’empresa amb les dades globals, poder calcular el seu cost i conèixer les eines disponibles per a la seva reducció són alguns dels aspectes bàsics per poder dur a terme una gestió eficaç de l’absentisme.

Amb l’objectiu de promoure la reducció de l’absentisme a les empreses, l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL) i Mútua Intercomarcal han celebrat aquest matí conjuntament una jornada formativa a L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona. Durant la jornada, de caràcter eminentment pràctic, s'ha estudiat mitjançant el Portal de l'absentisme elaborat per Mútua Intercomarcal tota la temàtica sobre els conceptes d'absència en el lloc de treball per Contingència Professional i la seva extrapolació a la Contingència Comuna.

La jornada ha anat a càrrec d’Eusebi González, Director Territorial de l’Àrea de Relacions Externes de Mútua Intercomarcal, qui ha introduït les dades actuals més rellevants sobre l’absentisme, per a posteriorment centrar-se en metodologies de treball i aplicacions pràctiques per reduir la seva prevalença i els costos associats per a les empreses. Tanmateix, durant la jornada s'jan tractat altres temes d’actualitat com són el projecte de Llei de Reforma de les Mútues i les novetats en Incapacitat Temporal (IT).