×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La Mútua amb els empresaris de L'Hospitalet i del Baix Llobregat

La incidència de l'absentisme en la competitivitat de les empreses i els costos derivats del mateix van ser un dels temes destacats en la jornada organitzada conjuntament entre la Mútua i l'Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL)##, celebrada el 8 d'octubre a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

La jornada va començar amb una presentació per part de la Secretària General de AEBALL, Mari Paz Fiol, que va destacar la importància dels temes a tractar i la conscienciació i suport sobre aquests temes per part de l'associació per a totes les seves empreses adscrites.

A continuació el Director Territorial de l'Àrea de Relacions Externes de Mútua Intercomarcal, Eusebi González, va desenvolupar els diferents punts establerts en el programa de la jornada. Van destacar l'anàlisi del RD 625/2014, pel qual es regulen determinats aspectes de la gestió i control dels processos d'Incapacitat Temporal, així com la metodologia de treball de la Mútua en la gestió de l'absentisme.

En relació a aquest últim punt, es van tractar els avantatges, eines i procediments pràctics disponibles per part de la Mútua per als seus associats per tal d'incidir en aquells sectors més susceptibles de patir absentisme laboral.

La jornada va finalitzar amb un debat centrat en el plantejament de diverses qüestions per part dels empresaris assistents, als quals van donar resposta l'equip de professionals de la Mútua en els àmbits administratiu i de Prevenció de Riscos Laborals.