×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Els avantatges de Mútua Intercomarcal en la gestió de l'absentisme

L'experiència i metodologia de Mútua Intercomarcal per optimitzar els recursos en matèria d'absentisme laboral va ser un dels temes destacats en la jornada celebrada el 17 d'octubre a Igualada. ## Aquesta va ser organitzada conjuntament per Mútua Intercomarcal i Mútua General de Catalunya.

La sessió va comptar amb la participació de representants de les empreses més importants de la comarca de l'Anoia (Barcelona). El director territorial de l'Àrea de Relacions Externes, Eusebi González, en va ser el ponent.

Els diferents tipus d'absentisme existents i el marc legal vigent van ser alguns dels temes tractats, sempre des d'un punt de vista pràctic amb exemples sobre la base del treball diari realitzat per la Mútua en aquest àmbit.

Durant el debat que va finalitzar la jornada es va remarcar la necessitat de reduir els índexs d'absentisme en aquelles empreses que superen la mitjana del seu sector.