×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Creix un 19,1% el nombre de contractes amb persones amb discapacitat

Els contractes a persones amb discapacitat estan creixent a un ritme del 19,11% en el que va de 2014 respecte al mateix període de l'any passat. Així ho va avançar la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, que va assegurar que malgrat el difícil context econòmic, la societat espanyola està avançant en la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

Báñez va assenyalar que 2013 va ser l'any amb major nombre de contractes de persones amb discapacitat de tota la sèrie estadística amb un total de 171.185 contractes, un 13,87% més que en l'exercici anterior. Al qual se suma l'increment del 19,11% d'enguany.

Un important increment que s'amplia fins al 28,74% en parlar dels contractes indefinits amb persones amb discapacitat, el triple que el 2013, segons va destacar la ministra.

"Anem avançant, pas a pas en la bona direcció, però queda tant per fer que no podem perdre ni un minut a complaure'ns", va advertir Báñez, qui va animar a "dedicar cada minut a seguir aprenent, lluitant i confiant que la col·laboració ens portarà més lluny ".