×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Genera el teu calendari laboral 2015 personalitzat

Ja pots generar el calendari laboral per al pròxim 2015 a través de l'aplicació de Mútua Intercomarcal, disponible al nostre portal web. Amb l'aplicació, podràs personalitzar el teu calendari introduint les dades del centre de treball, així com l'horari i els festius locals. El calendari que es genera es pot imprimir, guardar a l'ordinador o reenviar per correu electrònic.

Segons la resolució de la Direcció General d'Ocupació publicada aquest divendres al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), el calendari laboral per al 2015 recull un total de vuit festes nacionals comuns a totes les comunitats autònomes, una menys que al 2014.

En concret, el proper any hi haurà set dies festius nacionals no substituïbles: 1 de gener, Cap d'Any (dijous); 3 d'abril, Divendres Sant (divendres); 1 de maig, Festa del Treball (divendres); 15 d'agost, Assumpció de la Verge (dissabte); 12 d'octubre, Festa Nacional d'Espanya (dilluns); 8 de desembre, La Immaculada Concepció (dimarts); i 25 de desembre, Nativitat del Senyor (divendres). A aquests set festius cal sumar el 6 de gener, Epifania del Senyor (dimarts), que serà festa a totes les comunitats autònomes perquè cap regió ha exercit la seva facultat de canviar aquest festiu a un altre dia.

El 2015 no s'afegeixen com festius nacionals l'1 de novembre (Dia de Tots Sants) i el 6 de desembre (Dia de la Constitució Espanyola) per caure en diumenge, si bé els dos dilluns següents a aquestes dues dates (2 de novembre i 7 de desembre) seran festius en moltes comunitats, però no en totes. Malgrat que els festius nacionals perdran un dia en 2014, aquesta pèrdua es veurà compensada pels festius de les comunitats. En concret, a Catalunya caldria afegir el dilluns 6 d'abril (Pasqua Florida), el dimecres 24 de juny (Sant Joan), el divendres 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya) i el dissabte 26 de novembre (Sant Esteve). A més, queden dues festes locals més a proposta dels ajuntaments.