×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Noves esmenes per afavorir la contractació

Entre les esmenes parcials als comptes públics, el Govern proposa la rebaixa de cotitzacions per a les persones empleades de la llar, amb la finalitat d’incentivar l'ocupació en aquest sector. De la mateixa manera, ha presentat una bateria de mesures per incentivar l'ocupació fixa discontínua##, proposant la posada en marxa de diferents impulsos que afavoreixin aquesta modalitat contractual, especialment en els sectors del comerç i el turisme i sobretot en els mesos de març i novembre.

Aquesta última esmena suposa ampliar un any més aquesta mesura, que va entrar en vigor al 2013 i que té per benefici una bonificació del 50% en les cotitzacions a la Seguretat Social que es paguen pels treballadors fixos discontinus del sector turístic en els mesos de març i novembre.

Tot i que els detalls de com quedaran finalment aquests incentius no han estat encara facilitades, ja que ara les esmenes es negociaran amb els diferents grups i l'Executiu, tot apunta que serà així. D'aquesta manera, els empresaris del comerç i el turisme podran contractar nous empleats i s'estalviaran la meitat de les quotes que hagin de pagar per ells per Contingències Comunes, atur, Fogasa i aportació a la formació professional durant els esmentats mesos, en un intent per perllongar la temporada turística.