×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Benvinguts altre cop a Mútua Intercomarcal!

Mútua Intercomarcal posa avui a disposició dels mutualistes la nova web corporativa, dissenyada per aportar més valor i facilitar el treball diari als mutualistes. La nova web no únicament suposa una actualització, sinó que a més facilita la navegació i l’accés al contingut buscat o necessitat.

D’aquesta manera, aquest nou portal representa un pas més en l’aposta de l’entitat per la innovació i la millora contínua dels seus serveis, tot amb l’objectiu d’oferir un servei de màxima qualitat a tots els que confien en Mútua Intercomarcal com a Mútua d’Accidents de Treball i Malalties Professionals.

Entre les principals novetats del portal destaquem, a més del ràpid accés a les principals seccions i una organització de l’informació més funcional i dinàmica, les següents pàgines:

Oficin@24h: la nova Àrea Privada de l’entitat. Els mutualistes podran trobar aquella información referent a la seva activitat i en relació a la gestió de la Seguretat Social disponible les 24 hores del dia. A més, podran contactar amb el seu assessor personal de manera directa.

Documentació: trobi en un instant el document que necessiti, gràcies a la nova classificació i cercador de documents. No perdi més temps: accedeixi a la nova secció de documentació! No es perdi la nova secció de Documentació divulgativa, on podrà tenir accés a tot el material de caràcter informatiu tant en relació a novetats legislatives, Prevenció de Riscos Laborals i molt més.

Eines: la nostra vocació de servei ens ha permés desenvolupar eines i aplicacions úniques, que hem posat a disposició dels nostres mutualistes de forma pública o privada, a través de l’Oficina24h.

Benvinguts de nou a Mútua Intercomarcal!