×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Jornada per a autònoms a Barcelona

Si ets autònom, aquesta jornada t’interessa. Mútua Intercomarcal i el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona celebraran una jornada on s’analitzen els avantatges i les obligacions dels treballadors autònoms. L’acte és el proper dimarts 25 de novembre a Barcelona.   

Després de l’èxit de les jornades realitzades per a la reducció de l’absentisme, ara ens centrem en els  autònoms que és un dels col·lectius més important del teixit actual empresarial. En aquest cas l’objectiu és crear un espai d’intercanvi i informació al voltant de la figura del treballador autònom. 

Durant la sessió es respondrà de manera senzilla a les grans qüestions que afecten el dia a dia del treballador autònom, repassant les diferents prestacions que pot tenir cobertes segons la contingència concertada, la relació amb les Mútues d’Accidents de Treball i Malalties Professionals, i alguns aspectes legals que afecten aquest col·lectiu professional.

La jornada es desenvoluparà a càrrec d’Eusebi González, Director Territorial de l’Àrea de Relacions Externes de Mútua Intercomarcal, i Fernando Ayala, Director de Prestacions  Econòmiques de l’entitat. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

ACTE: TOTS ELS AVANTATES I OBLIGACIONS DEL TREBALLADOR AUTÒNOM


PROGRAMA

  • Conceptes bàsics, prestacions, relació amb les Mútues.
  • Concentració de contingències i aspectes legals vigents.
  • Torn obert de preguntes.



Ponents:

  • Eusebi González, Director Territorial de l’Àrea de Realcions Externes de Mútua Intercomarcal 
  • Fernando Ayala, Director de Prestacions Econòmiques de Mútua Intercomarcal

ASSISTÈNCIA GRATUÏTA PRÈVIA INSCRIPCIÓ