×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Tercera edició del “Business With Social Value”

“Business with Social Values”, un meeting entre empreses mercantils i Centres Especials de Treball no lucratius, celebra la seva tercera edició amb l’objectiu de potenciar l'inserció laboral de persones amb discapacitat. A l’edició d’aquest any participaran, entre altres, les entitats de Clúster Créixer, el programa Incorpora de “La Caixa” i centres especials de treball de la Fundació ONCE.

A l’edició del 2013 van participar 286 compradors de 207 empreses o institucions. D’aquestes empreses 62 són empreses socials que en conjunt proporcionen feina a 10.000 persones amb discapacitat i amb risc d’exclusió social. Els resultats de la primera edició, favorables a l'objectiu, avalaven el seu éxit: es va detectar un increment de la facturació als Centres Especials de Treball.

L’esdeveniment va dirigit a empreses i directius amb interès per la Responsabilitat Social amb l’objectiu de mostrar a les empreses el valor que aporta la contractació de productes i serveis col·lectius que realitzen una tasca social, com per exemple, l'entrada al món laboral de persones amb discapacitat. Amb aquesta acció es pretén incrementar el procés de discriminació positiva cap als negocis sense ànim de lucre que integrin persones amb discapacitat, aportant valor social a les transaccions i donant-li visibilitat al seu compromís mitjançant l’ús de la marca "Business With Social Value".

Mitjançant totes les activitats que es duran a terme, es buscarà oferir informació d’una forma visible, ordenada, classificada, estandarditzada i conjunta de l’oferta de productes i serveis de les entitats no lucratives que participin a l’esdeveniment.

El meeting entre empreses mercantils i Centres Especials de Treball no lucratius tindrà lloc el pròxim dia 11 de desembre al Palau de Congressos de Catalunya. L’incripció al BWSV és totalment gratuïta i es pot efectuar desde la mateixa página web. També en aquesta edició els assistents podran gaudir d’un menú d’autor de la mà dels millors chefs de Barcelona, dirigits per Fermí Puig.