×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Nou Portal de Gestió de l'Absentisme!

A Mútua Intercomarcal llancem avui el nou Portal de Gestió de l'Absentisme, un complet recurs adreçat a les empreses amb l'objectiu d'ajudar-les a reduir els índexs d'absentisme laboral, un dels principals problemes relacionats amb la competitivitat empresarial al nostre país. Es tracta d'un pas més en el compromís de Mútua Intercomarcal amb la promoció de la salut laboral i en la protecció de l'actiu més valuós amb què compten les empreses: les persones.

El llançament del Portal de Gestió de l'Absentisme surt del compromís de tot el nostre equip vers l'orientació al servei que oferim als nostres mutualistes. Som conscients que el coneixement sobre els índexs d'absentisme laboral i l'adequada gestió d'aquest fenomen són elements fonamentals tant per a l'empresa com per als seus treballadors. I , amb l'objectiu de sumar valor als nostres serveis i oferir solucions funcionals, hem desenvolupa aquest portal, accessible de forma pública a l'adreça www.mutua-intercomarcal.com/pabsentismo.

Entre els beneficis del portal, destaca no només la informació divulgativa sobre l'absentisme laboral i l'accés de les empreses a eines específiques per a la seva gestió, sinó també l'accés privat a les dades empresarials actualitzades per a les empreses associades a través del servei Oficin@24 hores, que permet detectar les principals causes i tenir idea del cost que suposa per a l'empresa.

A més, entre la gran varietat de recursos es poden trobar eines pràctiques de gestió, informació teòrica i pràctica mitjançant fitxes tècniques per causa d'absentisme, articles de reconeguts experts en la matèria, experiències reals de mutualistes i la possibilitat de compartir bones pràctiques en la gestió del absentisme laboral.

La nostra vocació de servei i millora contínua, fan que a Mútua Intercomarcal apostem sempre per la innovació per seguir avançant en el desenvolupament de polítiques actives en matèria de salut laboral. I , com a complement al nostre assessorament personalitzat , posem a la seva disposició aquest nou canal de comunicació, a través del qual abordem el fenomen de l'absentisme des d'una òptica pràctica. Benvinguts al nou portal de Gestió de l'Absentisme!