×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Acord amb el Col•legi de Graduats Socials de Madrid

Mútua Intercomarcal i el Col·legi Oficial de Graduats Socials de Madrid han signat un acord de col·laboració, amb l’objectiu d’establir un marc de cooperació entre ambdues entitats que permeti un millor acompliment de les seves respectives funcions, optimitzant al seu torn l’ús dels recursos disponibles. 

Amb aquest acord es pretén establir un marc que reguli les activitats que són pròpies de l’objecte social de les Mútues d’Accidents de Treball i Malalties Professionals i que, per la pròpia naturalesa associativa del Col·legi Oficial de Graduats Socials, puguin incidir en una millor formació dels seus integrants, en tractar-se de professionals altament qualificats en les matèries que constitueixen l’objecte social de Mútua Intercomarcal, i que puguin redundar en una millor prestació dels serveis professionals que ofereixen als seus clients. 

Entre els diferents continguts de l’esmentat acord, es poden destacar la difusió de les novetats jurídiques que en matèria laboral sorgeixin en l’àmbit de l’activitat de les mútues, així com accions formatives i divulgatives relacionades amb les atribucions d’aquestes entitats.

 

L’acord de col·laboració es va signar a la seu del Col·legi Oficial de Graduats Socials de Madrid. En representació d’aquesta entitat van participar la seva presidenta, María Antonia Cruz Izquierdo, juntament amb el vicepresident, Antonio Berzal Andrade. Per part de Mútua Intercomarcal hi van assistir Miquel Alomar Clamor, director territorial, i Fernando García Asenjo, de Relacions Externes de l’entitat.