×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Novetats en la Comissió de Control i Seguiment

La Comissió de Control i Seguiment de la Mútua va rebre una nova incorporació el passat 11 de desembre. Es tracta de José Manuel Toledano, qui representa a la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE).


Amb una dilatada experiència en la gestió de recursos humans en empreses com Vueling, Danone i San Miguel, actualment és el Director de Recursos Humans corporatiu de Grup Peralada.


Toledano substitueix en la comissió a Manel Ginés Bielsa, que ha format part de la mateixa des de la seva creació l'any 1995 fins a aquest mes de desembre. Des de la Mútua li agraïm tota la dedicació i esforç que ha posat en la nostra organització durant tot aquest temps.


La Comissió de Control i Seguiment és un òrgan de participació institucional format paritàriament per les organitzacions sindicals i empresarials més representatives. La seva funció és dur a terme un seguiment de l'evolució general de l'entitat, així com dels resultats econòmics de l'exercici i dels pressupostos abans de ser presentats a la Junta General.