×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

3 estratègies per buscar feina

Buscar feina no és una tasca fàcil. Moltes vegades ens hi enfrontem sense haver-nos organitzat prèviament o haver dissenyat una estratègia que ens ajudi a aconseguir un lloc de treball. A continuació compartim les 3 estratègies que Bizneo proposa per buscar feina de forma diferent i efectiva.

 

1.    Networking Offline: 3 nivells de contactes

Malgrat que vivim en l'Era Digital no cal oblidar que tenim contactes molt més propers fora de la xarxa. Per això, la primera estratègia consisteix enseparar a tots els nostres contactes en tres nivells: família i amics més propers; amics i familiars; i empreses vinculades a nosaltres. Cal fer un llistat de les empreses on treballen i revisar si hi ha llocs vacants, ja que és una forma fàcil de poder passar el nostre CV a Recursos Humans.

2.    Col·laboracions desinteressades

Es tracta de realitzar alguna activitat conjunta amb una empresa, com per exemple: elaborar un estudi, col·laborar amb la creació del seu contingut web, oferir-te per a una beca o pràctiques… El que li importa a una empresa és que tu puguis aportar tot el teu potencial i la millor manera de demostrar-ho és treballant amb ells perquè experimentin com treballes.

3.    Empreses Noves

Aquest tipus d'empreses són una gran oportunitat d'ocupació perquè moltes necessiten personal per engegar el seu negoci i algunes podran crèixer ràpid. Estar alerta sobre els nous negocis que es creen és una altra forma de buscar ocupació i ser proactiu, un tret que sempre tendeix a agradar a les empreses.