×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Col·laborem amb el projecte ApprevenirT

Mútua Intercomarcal i el Col·legi de Graduats Socials de Madrid han signat un acord de col·laboració, en virtut del qual Mútua Intercomarcal s'incorpora al grup d'entitats col·laboradores del projecte ApprevenirT. L' objectiu de l'acord és establir el marc de col·laboració entre ambdues entitats, regulant les activitats en matèria de divulgació i difusió de la Prevenció de Riscos Laborals que el Col·legi emprèn entre els seus col·legiats i col·laboradors mitjançant la creació del projecte ApprevenirT.

ApprevenirT és una eina gratuïta per a dispositius mòbils que aposta fermament per la Prevenció de Riscos Laborals i té com a objectiu aconseguir un entorn laboral més segur de la mà d'entitats com l'Institut Regional de Seguretat i Salut en el Treball de la Comunitat de Madrid (IRSST), la Confederació Empresarial de Madrid - CEOE (CEIM), diferents Mútues d'Accidents de Treball i Malalties Professionals, Societats de Prevenció, sindicats , fundacions i empreses privades, tots elles compromeses amb la reducció de la sinistralitat laboral.

L'aplicació compta amb importants novetats entre les que destaquen nous apartats referents a seccions com oficines i despatxos, nous oficis com drapaire o encofrador en l'apartat ja existent de construccions, una canal d'ApprevenirT en YouTube, així com enllaços a altres recursos com el Butlletí Oficial de l' Estat (BOE), l'Agència Europea per a la Seguretat i Salut en el Treball (AESST), o els vídeos de sensibilització en matèria de seguretat laboral de Napo.

A l'acte de signatura de l'acord van assistir Antonio Berzal, creador i director de ApprevenirT i vicepresident del Col·legi de Graduats Socials, i els representants de Mútua Intercomarcal Miquel Alomar, director territorial, i Fernando García, de Relacions Externes de l'entitat.