×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Comencem repassant el 2014

Comencem el 2015 amb il·lusions renovades i amb ganes de seguir sumant valor als nostres mutualistes amb nous projectes, amb innovació i amb el focus posat en les necessitats dels mutualistes, tot amb l'objectiu de facilitar o donar solució a determinades necessitats. 

Al llarg del 2014, aquesta ha estat la nostra motivació: treballar amb l'objectiu d'aportar més valor a les persones que confien en Mútua Intercomarcal com a Mútua d'Accidents de Treball i Malalties Professional. I fruit d'aquesta voluntat, acabem l'any amb moltes novetats, d'entre les que destaquen el Portal de la Transparència, l'Anuari Econòmic, la Nova Web Corporativa o el Portal de Gestió de l' Absentisme. 

Amb el llançament del Portal de Transparència vam voler fer un pas més i posar a disposició de qui vulgui consultar-la tota la informació sobre l'entitat. I per als que vulguin saber una mica més sobre els resultats econòmics de l'entitat de l'últim exercici econòmic, vam publicar per  primera vegada l'Anuari Econòmic 2013 en format digital, perquè els temps canvien i nosaltres avancem amb ells. 

Un altre dels projectes de l'any va ser l'estrena de la nostra Web Corporativa, més usable, més agradable, més dinàmica i amb noves funcionalitats i informació; tot amb l'objectiu de reforçar el principal canal de comunicació amb els mutualistes. I, després de detectar que l'absentisme és una de les principals preocupacions de les empreses, vam publicar el Portal de Gestió de l'Absentisme, que comparteix informació teòrica i pràctica, així com diferents eines per a la gestió de l'absentisme laboral. El portal ve reforçat per les conferències que imparteix Mútua Intercomarcal, tant en matèria d'absentisme, com d'actualitat legislativa o en matèria de prevenció de riscos laborals. 

Un altre dels projectes que volem destacar és l’OPAM (Observatori per a la Salut Auditiva dels Músics), a través del qual treballem amb el focus posat en la Prevenció Auditiva en els Músics, un projecte que va aconseguir el reconeixement de la premsa i que posa de manifest la intenció de Mútua Intercomarcal per seguir innovant i arribar a tots els públics. I amb l'experiència adquirida amb aquests i molts altres projectes destacats, afrontem el nou any amb l'objectiu que aquest sigui fins i tot millor que l'anterior. Feliç 2015!