×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Com complir amb els propòsits d'any nou

Amb l'arribada del nou any també arriba la tradicional llista de nous propòsits. Encara que la realitat és que molts es queden a mig camí, aquí us deixem una llista amb les claus per aconseguir realitzar-los amb èxit:

1. Qualitat abans que quantitat: la clau és marcar-se pocs propòsits per poder centrar-nos millor en cadascun d'ells.

2. Sempre cal planificar: tot petit canvi necessita planificació i constància.

3. Deixar el radical i passar al pràctic: tractar d'eradicar un problema d'arrel poques vegades funciona. Les petites accions ens porten a la meta.

4. La implicació és necessària: buscar una meta que ens motivi i estimuli, amb la qual estiguem implicats i signifiqui alguna cosa per a nosaltres és un pas important en la motivació.

5. Cada acció té la seva reacció: cal ser conscients que tot petit pas ens apropa cada dia més a la meta.

Des de Mútua Intercomarcal desitgem que tots els propòsits d'any nou es facin realitat i ens esforçarem, com sempre, per aconseguir els nostres: seguir donant un servei de qualitat i confiança als nostres clients.