×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Augment dels contractes indefinits en 2014

Un total de 118.866 contractes temporals s'han convertit a indefinits durant el 2014, la qual cosa suposa un 11,8% més que l'any anterior, segons un informe realitzat per Randstad a partir de les dades publicades pel Servei Públic d'Ocupació Estatal.

En els últims quatre anys, a nivell nacional, la conversió de contractes a tipus indefinit ha augmentat en ambdós  sexes. Per gènere, els homes han experimentat un major augment en el canvi de contractació que les dones, signant així un total de 64.135 contractes convertits enfront dels 54.700 signats per dones, la qual cosa suposa un augment del 10,7% i un 7% respectivament.

Segons l'informe realitzat per Randstad, en 2013 i 2014 s'ha seguit la tendència ascendent dels quatre últims anys, amb una evolució positiva en l’afiliació a la Seguretat Social, ja que els treballadors de tots dos sexes han augmentat respecte a l'any anterior, 8.422 homes i 4.146 dones més.

Cal destacar que més del 36% dels contractes convertits en 2014 han estat de jornada completa, amb un total de 43.489 contractes signats, mentre que entre les dones aquest percentatge ha descendit un 21%, quedant-se en 24.952 contractes a jornada completa. Pel que fa als contractes indefinits de jornada parcial, s'han mantingut pràcticament igual des de l'any anterior, tot i que han descendit un 12% en les dones.