×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Augmenta la gestió de l'estrès a les empreses

Gairebé la meitat de totes les jornades laborals perdudes estan provocades per l'estrès, que se situa com a segon problema de salut més freqüent relacionat amb la feina a Europa, segons les dades reunides per la Unió Europea en diferents enquestes. En conseqüència, els programes per aprendre a gestionar l'estrès en les empreses han augmentat un 31% durant l'últim any.

L'anàlisi de les dades recollides per la Unió Europea mostra que gairebé la meitat dels treballadors europeus consideren que l'estrès és un element comú en els seus llocs de treball i vuit de cada deu directius es mostren preocupats per l'estrès. Entre les seves conseqüències, cal destacar que estar sotmès a períodes d'estrès prolongats pot comportar el desenvolupament de problemes de salut física, com per exemple problemes musculoesquelètics o malalties cardiovasculars.

A Mútua Intercomarcal treballem per donar resposta al problema de l'estrès en les organitzacions a través de la posada en marxa de diferents iniciatives. Entre elles, destaca el Nou Portal de Gestió de l'Absentisme, on oferim informació, eines de caràcter pràctic i formació per aprendre a gestionar l'estrès.