×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Descobreix les millors apps per a autònoms

El sector de les aplicacions està revolucionant l'entorn dels negocis i les empreses, i molts autònoms ja estan immersos al món de les apps. Per a aquells que encara no hàgiu descobert tots els seus avantatges, us presentem una selecció de les millors apps que us ajudaran en el dia a dia de la vostra activitat professional, i fins i tot personal.

 

Autónomo Lite. Controla el teu negoci

És una aplicació gratuïta per iOS. Amb ella podràs controlar els ingressos i despeses de manera senzilla i intuïtiva. A més, et permetrà elaborar informes trimestrals i anuals i la possibilitat d'enviar-los per e-mail.

Anfix. Porta els teus comptes

Ofereix multitud de solucions per als autònoms. Des de plantilles per a facturació automàtica, projectes i a més compta amb tres modalitats: servei, comerç i comptabilitat.

Focus Time. Controla les teves hores

Perquè per als autònoms el temps és or, aquesta app gestiona el temps de forma eficient, gràcies a la seva tècnica Pomodoro, que fixa els temps de treball en 25 minuts respectant el descans òptim per millorar la teva agilitat mental.

Fintonic. Controla les teves finances

Permet connectar-te als teus comptes bancaris i classifica les teves despeses i ingressos per categories. Podràs analitzar mitjançant gràfiques els moviments dels teus comptes i saber quins són els teus hàbits de consum.

Freelance. Troba ofertes d'ocupació

App molt senzilla amb la qual podràs trobar treball de freelance, establint els teus criteris de cerca i honoraris.