×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Com prevenir el fred a l’oficina?

Cada matí notem el fred només posar un peu fora del llit, i aquesta sensació de fred ens pot acompanyar durant tot el dia si no fem alguna cosa per evitar-ho. L'ideal és buscar la forma més saludable que ens ajudi a pujar la nostra temperatura corporal sense abusar de les calories.

Cal ser conscient que la temperatura és un factor que influeix en l'acompliment del treball i com a conseqüència disminueix la productivitat. Ens pot ocasionar des d'incomoditat a refredament local, des dels dits de les mans i els peus, fins a les galtes, nas i orelles. Així doncs, la temperatura ideal en el treball hauria de ser entre els 20 i 25 graus centígrads.

Experts assenyalen que els canvis climàtics en el lloc de treball alteren la concentració de les persones i disminueixen el seu potencial, provocant un increment del 10% en els costos laborals per treballador.

Podem evitar aquests riscos laborals de forma senzilla amb els consells que proposem a continuació.

La forma més comuna i saludable per combatre el fred i augmentar la nostra temperatura corporal són les infusions, disposant d'una gran varietat, que a més ens aportessin nutrients i antioxidants. Amb aquest remei casolà pujarem la temperatura sense augmentar el consum calòric.

En l'oficina també disposem d'uns senzills consells per reduir els riscos causats pel fred. La contaminació intradomiciliaria es produeix quan no ventilem l'oficina i usem estufes poc adequades, com a estufes catalítiques o les que consumeixen parafina. Per evitar-ho és fonamental utilitzar estufes amb sistema d'evacuació externa innocu, com poden ser les elèctriques o els radiadors.

I sobretot, s'ha de ventilar l'oficina, almenys una vegada al dia. D'aquesta manera impedirem que apareguin els molests catarros i les grips.

I l'última recomanació. Abriga't bé!

Pots consultar el manual on trobaràs tota la informació sobre els símptomes i la prevenció de la grip.

simptomes i prevenció de la grip