×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Claus per a una gestió de personal excel•lent

Una bona base en la gestió de personal en una empresa és imprescindible perquè un departament de RRHH aporti realment valor a l'organització. Per poder dur a terme una correcta administració dels empleats és important tenir en compte les bones pràctiques que es donen en el sector dels RRHH.

Labor10 apunta set accions que ajudaran positivament a contribuir en la gestió del personal de les empreses:

1. Per RRHH i administració de personal, serà de gran importància adaptar-se als canvis del sector usant eines que permetin conèixer els recursos disponibles i la seva evolució.

2. Orientar-se cap al client intern i oferir-li solucions de contractació, compensació o desenvolupament personalitzades i, alineades amb les necessitats i preferències de l'organització.

3. Aprofitar els recursos tecnològics existents amb l'objectiu d'optimitzar costos, reduir tasques administratives, controlar desviacions de pressupost o eliminar possibles càrrecs de la Seguretat Social.

4. Anticipar-se i evitar la conflictivitat social mitjançant l'acostament laboral proactiu.

5. Potenciar la comunicació interna a través d'un portal d'empleat 2.0 que serveixi com a transmissor de la filosofia de l'empresa, d'informació rellevant i personalitzada segons la seva àrea professional, rang i necessitats.

6. Externalitzar àrees altament especialitzades i d'escassa tornada és la millor opció.

7. Els comandaments intermedis i el personal en general tendiran a participar en la gestió del personal. Aquest canvi suposarà una descentralització de les funcions del departament de RRHH.