×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

III Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques

Un any més se celebra la III Jornada de la Salut dels Músics, una iniciativa impulsada per Mútua Intercomarcal, Prevint i l’Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art, i organitzada per Fundació Universitària del Bages (FUB). La jornada compta amb el patrocini de GAES i compta amb la col·laboració d’Align-Pilates i A&F Group. La jornada tindrà lloc el pròxim 2 d’octubre a Manresa, al Campus Manresa de la Universitat de Vic.

En l’edició d’enguany, la jornada gira al voltant de la salut vocal i s’adreça a cantants de qualsevol modalitat, actors i actrius, músics, professors de música i cant, professionals de la salut de les arts escèniques, tècnics de prevenció de riscos laborals i delegats de prevenció.

Tanmateix, els continguts de la jornada poden resultar de gran interès pels estudiants de ciències de la salut, mestres, locutors, periodistes i, de manera general, a totes aquelles persones que utilitzen la veu com a mitjà d’expressió cantada, i a d’altres professionals que també fan un ús intensiu de la veu amb altres finalitats no específicament artístiques.

La jornada s’obrirà amb una Màster Class a càrrec de Nina, cantant i logopeda, i continuarà amb dos tallers, que s’impartiran durant la jornada.

Data:

2 d’octubre de 2015

Lloc:

Fundació Universitària del Bages

Campus Manresa de la Universitat de Vic

– Universitat Central de Catalunya

Avinguda Universitària, 4-6

08242 Manresa (Barcelona)

Les inscripcions a la jornada es poden realitzar a través del següent enllaç.

Consultar el programa fent clic aquí.