×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal llança “Cuida't!”, la campanya de consells de salut

Mútua Intercomarcal posa en marxa una campanya de consells de salut que tractarà diverses temàtiques dins del marc de la salut i la prevenció. L'objectiu de la campanya és millorar la qualitat de vida de les persones i promoure l'estil de vida saludable.

Sota el títol “Cuida't! Consells per gaudir d’una vida saludable”, la iniciativa està formada per sèries que tracten diferents temes entorn de la salut i que s’oferiran en dos formats: clips d’animació accessibles a totes les persones a través de la web, i pòsters exclusius per a mutualistes a l’Oficin@24h.

La primera entrega, “Dieta Saludable”, explica de manera dinàmica els beneficis d’una bona alimentació basada en la dieta mediterrània, la necessitat de beure aigua per a una correcta hidratació del nostre cos, i la importància d’ingerir les calories necessàries en funció del consum d’energia que realitzem al llarg de la jornada.

La campanya està disponible al portal de Mútua Intercomarcal, i també s’hi pot accedir mitjançant les xarxes socials de l’entitat. Busca #cuidat, i comença a millorar la teva qualitat de vida.