×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

44 persones participen en la III Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques celebrada a Manresa

La tercera edició de la Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques, celebrada el passat divendres, va aplegar a 44 persones a les instal·lacions d'UManresa.

La iniciativa, impulsada conjuntament per UManresa, l’Institut de l’Art, Mútua Intercomarcal i Prevint va tenir com a eix central la cura de la salut vocal de tots els professionals que utilitzen la veu com a mitjà d’expressió cantada, així com d’altres professionals que fan un ús intensiu fóra de l’àmbit de les arts, tals com mestres, locutors i periodistes.

Durant la presentació, Enric González, Director General de Mútua Intercomarcal, va posar de manifest el recorregut de l’entitat en l’àmbit de la prevenció, així com el seu compromís en el camp de la música i les arts escèniques, amb especial atenció als músics i professionals, fent possible iniciatives com les jornades de la salut dels músics o el concert segur.

Per altra banda, Jaume de Montserrat, subdirector general de Seguretat i Salut Laboral del Departament d’Economia i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, va destacar la feina feta per Mútua Intercomarcal en l’atenció als músics i les arts escèniques al llarg dels anys, recalcant els esforços de l’entitat per trobar especialistes que ajudin a atendre millor als treballadors d’aquest sector.

La jornada ha inclòs dos tallers impartits per Nina i Betlem Gomila, sobre pilates per a entrenar la veu i sobre com fer front a la por escènica.

taller nina jornada músics