×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La Mútua Intercomarcal i FUB ratifiquen el seu compromís amb la renovació d’un conveni de col·laboració

Mútua Intercomarcal i la Fundació Universitària del Bages (FUB) signen un nou conveni de col·laboració que ratifica el compromís establert entre ambdues entitats iniciat ara fa tres anys. Amb aquest nou conveni, la Mútua Intercomarcal es compromet a facilitar la realització de pràctiques laborals als alumnes dels estudis de Ciències de la Salut, així com oferir la seva àmplia experiència en el sistema sanitari públic i la seguretat social ampliant la formació als estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut. I en el cas dels estudiants d’ADE, en matèria legal sobre qüestions relacionades amb la seguretat social i el sector de les Mútues. El conveni ha estat signat pel director general de la Mútua, Enric González, i el director general de la FUB, Valentí Martínez.

Per la seva banda, la Mútua Intercomarcal posa la seva àmplia experiència en matèria de prevenció al servei de la FUB, col·laborant en la difusió de les bones pràctiques, especialment en temes relacionats amb l’ergonomia, la vigilància de la salut, l’epidemiologia laboral, els riscos psicosocials i la seguretat industrial. Així mateix assumeix el compromís de participar de forma constant en activitats de formació continuada.

L’acord també estableix la cessió d’aules i instal·lacions per part de la Fundació Universitària del Bages, i la col·laboració amb la Mútua Intercomarcal fent-li arribar estudis d’alumnes i professors que puguin ser d’interès per a la mútua.

D’aquesta manera permet a les dues entitats continuar participant en diverses activitats en matèria de prevenció de riscos laborals, tals com l’última Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques, que es va focalitzar en la prevenció de problemes en la veu.