×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La Mútua, amb els projectes de futur de les empreses del Baix Llobregat

Alexandre Blasi, president de Mútua Intercomarcal, participarà el proper 26 de novembre en un desdejuni empresarial emmarcat dins de les activitats del Fòrum Empresarial del Llobregat. L'acte tindrà lloc a l'Hospitalet de Llobregat. Amb un format plantejat per afavorir la interacció i debat amb els assistents, està dirigit als representants d'empreses de la zona.

Blasi oferirà una visió de futur sobre la indústria tractant, de manera directa, aspectes com el territori i la seva competitivitat, sobre la base de la seva experiència i trajectòria professional. Blasi és Doctor Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, amb una dilatada activitat com a conferenciant i professor i en iniciatives associades amb l'enginyeria. A més de ser President de Mútua Intercomarcal, és soci de CAUDEXPE, Vicepresident del Patronat de la Fundació Rinaldi, membre del Consell Social de la Universitat de Barcelona i del Comitè de direcció del Barcelona Institut d'Emprenedoria.

El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d'institucions, entitats i empreses emblemàtiques, per donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d'opinió, a favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

Fem Futur

Desdejuni amb Alexandre Blasi, President de Mútua Intercomarcal

26 de novembre

9:30 h.

Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 / 08908 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Per a més informació i inscripció faci click aquí.