×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Més de 25 anys sent la Mútua del Bàsquet Manresa

El Bàsquet Manresa i la Mútua van ratificar recentment la seva col·laboració per a la temporada 2015-2016 mitjançant la signatura d'un conveni. D'aquesta manera, Mútua Intercomarcal continua sent la Mútua del Bàsquet Manresa una temporada més, amb la qual ja sumen més de 25 anys. El president de Bàsquet Manresa, Jaume Arnau; i el director general de la Mútua, Enric González; van ser els representants d'ambdues entitats, respectivament, en l'acte que va tenir lloc en les instal·lacions de la Mútua.

El conveni de col·laboració entre ambdues entitats inclou la difusió; amb caràcter genèric, de bones pràctiques i actituds preventives en l'activitat empresarial i professional.

Bàsquet Manresa, la història del qual es remunta a 1931, és actualment un històric del bàsquet estatal, sent el sisè equip en el rànquing ACB per partits jugats. És un dels pocs equips que ha guanyat la Lliga ACB (1997-1998), i compte també en el seu palmarès amb la Copa del Rei (1996) i la Lliga LEB (2006-2007). Amb una gran implantació popular en El Bages, actualment té més de 900 accionistes i 3.500 socis abonats.