×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Què caracteritza a les persones amb èxit?

El periodista Napoleon Hill o el columnista del New York Times, Eric Barker, han dedicat la seva carrera a seguir i entendre les estratègies que segueix la gent d'èxit, arribant a extreure algunes de les característiques que diferencien aquestes persones de la resta.

1. La gent amb èxit treballa sempre amb un propòsit definit, amb un objectiu en ment, on concentrar tots els seus esforços.

2. Confien en si mateixos perquè els altres puguin creure en ells. Per aquest motiu, les persones reeixides es coneixen a si mateixos, entenent bé les seves febleses i fortaleses, per poder potenciar els seus punts forts.

3. Són creatius i imaginatius, amb gran capacitat per identificar noves possibilitats i guanyar diferenciació.

4. Compten amb una gran xarxa de contactes i amics. Perquè l'èxit mai s'aconsegueix sol. Moltes vegades depèn de la capacitat d'atreure i involucrar al talent i mantenir-los motivats.

5. Cometen errors i aprenen d'ells, ja que forma part del camí cap a l'èxit d'aquestes persones. Però aixecar-se i continuar et fa més fort.

En l'actual terreny laboral, on la competència entre professionals està al més alt nivell, saber posicionar-se i diferenciar-se de la resta s'ha convertit en una necessitat imperiosa.

Existeixen moltes vies d'accés al mercat laboral, i hem de buscar aquella o aquelles opcions on puguem plasmar millor les nostres habilitats i aptituds.

Un CV complet és la base de qualsevol candidat, sigui en paper o en format digital. Però si es complementa amb un altre en xarxes socials, com Linkedin, i s'adjunta amb una bona carta de presentació, aportaran un valor diferencial molt més atractiu pels reclutadors.

La carta de presentació és l'oportunitat on podrem detallar les habilitats, coneixements i les raons per les quals volem optar a aquest lloc. Respondre a preguntes com; Què puc oferir? Com puc contribuir als objectius de l'empresa?, seran qüestions que ajudaran a estructurar la informació per afavorir una bona impressió.