×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Quins aspectes valoren més els joves universitaris?

A l'hora de triar el seu primer treball, els joves universitaris mostren unes clares preferències. El desenvolupament personal, les oportunitats de lideratge o un ambient laboral creatiu o les bones referències de la companyia són les principals aspiracions professionals d'aquests joves a llarg termini. Així ho reflecteix l'enquesta realitzada per Universum a 1,924 estudiants universitaris.

Per a aquests joves, suposa una prioritat poder desenvolupar la carrera professional en un entorn creatiu i innovador, així com poder conciliar la vida professional i la privada. En aquest sentit, pel 25% dels enquestats, prioritza l'equilibri personal i laboral, sent la flexibilitat d'horari un dels aspectes més valorats per un 24% dels joves enquestats.

La remuneració també és un element clau que tenen molt en compte a l'hora de decantar-se per una empresa, i s'aprecien diferències en funció del gènere. Les dones esperen un salari inferior al dels homes; així les candidates esperen un salari que ronda els 21.400 euros bruts anuals, mentre que els candidats mantenen unes expectatives sensiblement superiors entorn dels 23.500 euros bruts a l'any.

De mitjana, el conjunt de tots dos gèneres aspira a una retribució anual de 22.543 euros, que es tradueix en al voltant de 1.500 nets al mes.