×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Inspecció Laboral i Seguretat Social rebran 2,3 milions d’euros per lluitar contra el frau

La Tresoreria de la Seguretat Social i de la Inspecció de Treball i Seguretat, contaran amb 2,3 milions d’euros per al seu pla d’objectius, amb la finalitat d’intensificar la col·laboració entre els dos organismes, millorant la seva eficàcia.

De la quantitat màxima de 2,3 milions d’euros, aprovada pel Consell de Ministres, s’anticiparan 200.000 € en 2016, per assolir el mencionat pla d’objectius de les direccions generals dels organismes esmentats.

Els objectius a assolir són actuacions sobre subjectes responsables identificats als processos de gestió de les Direccions Provincials de la Tresoreria General de la Seguretat Social per l’Observatori del Frau Social. Així com la realització d’actuacions de vigilància i exigència del compliment de l’obligació d’incloure a les bases de cotització tots els conceptes computables.