×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal llança l'última sèrie 'Substancies Addictives' de la campanya de consells de salut 'Cuida't!'

Després de l'èxit aconseguit en els tres primers lliuraments de la campanya Cuida't! Consells per gaudir d'una vida saludable, Mútua Intercomarcal llança l'última sèrie de consells de salut. En aquesta ocasió, i sempre des de la perspectiva de la cultura preventiva, tracta d'abordar una realitat que també s'ha d'afrontar en l'àmbit laboral: Les Substàncies Addictives.

Aquest últim lliurament pretén posar a l'abast de les persones, uns coneixements bàsics per poder identificar què són les substàncies addictives, així com discernir quan, una persona, pot trobar-se immers en una situació de risc per aquestes substàncies.

Cal recordar que amb aquesta campanya divulgativa, Mútua Intercomarcal busca ratificar el seu compromís amb les persones i les empreses. Així com contribuir en matèria de prevenció i en la cura de la salut de les persones per ajudar-los a portar una vida més sana, tant en l'àmbit professional com en el personal.

La campanya està disponible al portal de Mútua Intercomarcal, i també es pot accedir a ella a través del nostre canal YouTube.