×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Junta General Ordinària de Mutualistes 2016

Per acord de la Junta Directiva i segons el que disposen els articles 25, 26 i 29 dels Estatuts de l’Entitat es convoca la Junta General Ordinària de Mutualistes de Mútua Intercomarcal, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 39, a celebrar el proper dia 14 de juliol de 2016, a les divuit hores en primera convocatòria i a les divuit hores i trenta minuts en segona convocatòria, a la Sala Europa de l’Hotel SB Icària, Av. Icària, 195 de Barcelona, sota el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Examen i aprovació, en el seu cas, dels comptes anuals corresponents a l’exercici 2015, de l’avantprojecte de Pressupostos d’Ingressos i Despeses per l’exercici 2017, així com la documentació que, legalment i juntament amb la indicada, ha de ser sotmesa a coneixement o aprovació de la Junta General.
2. Examen i aprovació, si procedeix, de la gestió desenvolupada per la Junta Directiva de l’Entitat.
3. Renovació i, en el seu cas, designació de nous càrrecs de la Junta Directiva.
4. Informació sobre el corrent exercici en els diferents àmbits de l’Entitat i perspectives, així com sobre les dotacions i aplicacions del patrimoni històric.
5. Precs i preguntes.
6. Aprovació de l’Acta de la Junta i nomenament d’Interventors.

CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA

Podeu confirmar la vostra assistència per correu electrònic (rlopez@mutua-intercomarcal.com) o per telèfon 934867400 - ext. 1021 (Ruth López).

DELEGACIÓ DE VOT

En cas de no poder assistir a la Junta General, podeu exercir el vostre dret a vot mitjançant la següent Delegació de vot en una de les empreses assistents.

Pot presentar la seva delegació en format paper a la sucursal de la Mútua més propera, o bè en format pdf al correu electrònic rlopez@mutua-intercomarcal.com. En ambdos casos la delegació ha d'estar segellada, timbrada i firmada. No seran vàlides les delegacions de vot que no estiguin degudament complimentades.