×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Les empreses i la prevenció en matèria de salut, aliades de Nacions Unides.

Bones notícies en matèria de prevenció. L'Organització Nacions Unides (ONU) ha inclòs entre els seus Objectius de Desenvolupament Sostenible per a l'any 2030 la promoció de la salut i el benestar.

Sens dubte, les empreses juguen un paper molt important a l'hora d'aconseguir assolir aquests objectius, i s'han de convertir en aliades de l'ONU per promocionar els hàbits saludables i conscienciar els seus treballadors de la importància de la prevenció de la salut, i per tant dels riscos laborals.

Ja són moltes les empreses que es preocupen per la conscienciació sobre la importància d'incorporar hàbits de vida saludables de cara a aconseguir el benestar de la nostra societat i la sostenibilitat del nostre sistema de salut. És per això que alguns empresaris i organitzacions s'estan sumant a aquesta iniciativa de Nacions Unides organitzant esdeveniments, xerrades, material de conscienciació per a la seva difusió, etc. Un exemple d'ells són el Comitè Olímpic Espanyol (COE) o la Fundació Espanyola del Cor.

Des de Mútua Intercomarcal no podíem ser menys, i per això ja fa mesos que vam iniciar una sèrie de divertits clips animats amb consells, sota el títol "Cuida't!", Que pretén fer veure als empleats i a la societat en general la importància de tenir una alimentació saludable, un cos en forma, una vida social i laboral sana, i per descomptat evitar les addiccions i substàncies nocives per a la salut.

A l'Assemblea General de l'ONU es van definir un total de 17 objectius a assolir l'any 2013. A més de posar fi a la pobresa al món, els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) inclouen, entre altres punts, eradicar la fam i aconseguir la seguretat alimentària; garantir una vida sana i una educació de qualitat; aconseguir la igualtat de gènere; assegurar l'accés a l'aigua i l'energia; promoure el creixement econòmic sostingut; adoptar mesures urgents contra el canvi climàtic; promoure la pau i facilitar l'accés a la justícia.