×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Consells per dormir frescs les nits d'estiu

Les altes temperatures ja comencen a fer estralls en el nostre descans, i és que amb la calor, moltes nits es fa gairebé impossible agafar el son. Quan els termòmetres estan per sota dels 25 graus la temperatura serà adequada per agafar el son, però la climatologia a Espanya no sempre ens ho permet a l'estiu.

Per aquest motiu, recopilem alguns consells per poder dormir fresc a les nits.

1. A l'estiu, millor els llençols de cotó. Aquest material permet a la pell respirar millor i són ideals per promoure la ventilació i el flux d'aire a l'habitació. En cas de no disposar d'unes de cotó, pots col·locar els llençols en una borsa hermètica i posar-les en el congelador uns minuts abans de dormir. T'ajudarà a dormir-te.

2. Dutxa freda abans de dormir. El fet de ficar-se al llit amb uns graus menys en el cos, farà que la sensació de calor sigui menor i tarda més a aparèixer.

3. Destapa els peus. Els peus són molt sensibles a les temperatures perquè tenen molts punts de pols. Si dorms amb un llençol damunt, descobreix sempre els peus. D'aquesta manera els sentiràs més fred durant la nit.

4. Llums i aparells apagats. Les bombetes, fins i tot les que promouen la cura del medi ambient, generen calor. El més aconsellable és apagar al més aviat possible tota font de calor.

5. I dorm el més estirat possible. La postura fetal dóna més calor.

Feliços somnis!