×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Estratègies empresarials per invertir en el futur i ser més competitives

Triar i establir una bona estratègia en la qual invertir és fonamental per al desenvolupament i creixement de l'empresa. Per això, recopilem quatre estratègies amb les quals aconseguir major rendiment.

Reforçar l'acció comercial

Ampliar la presència de l'empresa al mercat multicanal, ajudarà al fet que la companyia tingui més mitjans per vendre. Si bé és cert que per adequar els processos de comercialització és necessari dedicar una inversió a aquest propòsit, amb això millorar la rendibilitat.

Tenir presència en xarxes socials amb clara orientació comercial, com en Instagram o Linkedin, o establir aliances empresarials amb altres companyies, permetran accedir a altres mercats clau.

Inversió per crear una estratègia multicanal

Altra de les estratègies per les quals pot optar una empresa és reforçar els esforços per fidelitzar al màxim el nombre de clients. Per això, implementar una estratègia multicanal per oferir-los productes i serveis nous a través d'altres canals, són algunes opcions que qualsevol empresa hauria de contemplar. Obrir una nova tenda física, un punt de venda telefònica o crear un canal exclusiu per a socis són algunes idees que podrien ser factibles.

Atreure i retenir el talent

Les empreses ja no es fixen solament en la quantitat de títols dels candidats. Afortunadament les tècniques per reconèixer el talent han avançat i les organitzacions han d'invertir a explotar i completar els coneixements dels seus treballadors. D'aquesta manera, faran a l'empresa més competitiva i preparada per als nous canvis al mercat.

Seguiment i control dels processos logístics

Després d'aplicar qualsevol canvi, és necessari revisar els processos logístics i adaptar-los a la nova situació.

Principalment si l'empresa opta per implantar nous models de comercialització o fabricació, així com qualsevol servei, és possible que es requereixi reeducar a empleats i consumidors als nous canvis.

Aquests són alguns exemples d'estratègies que les empreses poden adaptar i aplicar, com una inversió de futur per aconseguir ser més competitives.