×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Quines habilitats faciliten la incorporació d'una persona a un equip de treball?

Detectar si la personalitat d'un nou integrant a un equip de treball va a encaixar en un ambient laboral col·lectiu no és una tasca fàcil. És per aquest motiu, que els encarregats de l'àrea de Recursos Humans han de parar esment tant a les habilitats tècniques com en la personalitat del candidat.

En relació amb aquestes habilitats personals, s'ha publicat una enquesta en el diari The Wall Street Journal entre 900 executius, on el 92% dels enquestats reconeix el valor d'aquestes habilitats toves en el mateix o més nivell que les habilitats tècniques.

Les habilitats més valorades en un treballador:

1. En primer lloc és clau ser flexible i entusiasta. Aquest element és fonamental a l'hora d'aconseguir els objectius en els diferents projectes laborals, ja que ens permet, des d'un punt de vista positiu i actiu, acatar directrius i idees d'uns altres sense crear conflictes d'enteniment entre l'equip.

2. Tenir iniciativa i capacitat d'adreça. La confiança que expressem pot entreveure el potencial en la capacitat d'adreça. Un factor imprescindible a l'hora d'enfrontar-se a situacions d'emergència o altres desafiaments del dia a dia en una empresa.

3. Domini de l'Ego. És important no confondre aquesta habilitat amb la confiança. Aquest punt fa referència a invertir més en la realització del treball i la construcció d'un equip fort que en un mateix. Per mantenir l'ego baix és necessari que analitzem com veiem als nostres companys o subordinats.

4. Ser curiós i no deixar mai de costat el desig per aprendre coses noves. Completament necessari a l'hora d'encarar les tasques noves. A més, la curiositat ben entesa i ben dirigida pot ser una font d'importants millores per a la teva productivitat personal i laboral.

5. Autoconeixement: conèixer quins són nostres majors fortaleses i febleses. Conèixer les coses en les quals ets forta i aquelles en les quals necessites ajuda pot permetre't estabilitzar la teva vida personal i nodrir les teves interaccions professionals.