×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

4 pràctiques que usen els alts executius per evitar l'ansietat laboral

Les reunions, un ritme desenfrenat de treball o les rutines laborals poden ser alguns dels principals desencadenants de l'ansietat laboral, aquest sentiment d'angoixa, pressió i estrès que s'apodera del nostre físic i la nostra ment i ens impedeix de vegades fins a pensar i actuar.

Per evitar que aquesta condició generi un caos emocional i de salut el millor és aprendre a controlar-la. Si ja resulta vital fer-ho com a empleats, per als alts executius, que serveixen de guia i referent, encara és més important, fins al punt que s'ha convertit en una nova norma no escrita entre els principals líders del món empresarial.

Conèixer quins trucs utilitzen aquests directius a l'hora de gestionar l'ansietat ens pot ajudar a seguir sent productius en moments d'alt estrès perquè res s'interposi en els nostres objectius i aspiracions laborals.



1. Desconnectar per connectar amb tu mateix


Per combatre l'ansietat laboral és necessari que la consciència prevalgui, de tal manera que quan es presenti un problema reflexionem si podem fer alguna cosa per resoldre-ho. Si la resposta és afirmativa, has de combatre l'ansietat fent el que hagis de fer, però al teu ritme. Si la resposta és no, elimina aquesta preocupació en el teu cervell: no hi ha gens que fer.



2. Els errors existeixen per aprendre


Incidir en un error, sense cap motiu, no millorará la situació de la nostra empresa o el projecte en el qual estem treballant. Hem d'aprofitar la situació com una oportunitat per analitzar i detectar on va estar aquesta fallada per avançar en l'adreça adequada i evitar cometre-ho en futures ocasions.

3. Organitza les teves tasques per prioritats



La clau per a l'èxit professional té a veure amb la capacitat de saber organitzar-te i tenir temps per realitzar totes les teves activitats laborals.

Has d'aprendre a prioritzar entre tasques. No et deixis influenciar per allò que està per venir. Concentra les teves energies en allò que estiguis fent.


4. La forma de pensar és clau



Finalment, com penses és un factor determinant. Ser positiu és més que una filosofia, pensar positivament a cada moment dóna un avantatge fonamental que ens permet visualitzar de forma més ràpida les possibles solucions a qualsevol problema que pugui sorgir en el nostre entorn laboral.