×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Aprendre del fracàs per obtenir l'èxit professional

Es necessari tenir molt clara una cosa, i és que l'èxit solament es pot aconseguir a través dels fracassos. Saber aprofitar les oportunitats que ens brinden els nostres errors pot arribar a ser un element clau per aconseguir l’èxit professional. No obstant això, molta gent no sap com superar els seus errors, i en comptes d'aprofitar-los els empenyen a abandonar els seus objectius.

Per això, amb motiu d'aprofitar tot el que el fracàs pot oferir-nos, us deixem alguns consells perquè pugueu aprendre dels vostres errors en el futur.

 

Reflexiona sobre els errors comesos

 

Analitzar i identificar per què hem fallat et pot ajudar a trobar les causes per evitar caure en els mateixos errors una vegada i una altra. Al cap i a la fi, els errors tenen el significat que vulguem donar-los, per això has de prendre't les errades com un aprenentatge que t'ensenya el que no has de fer per aconseguir l'èxit.

 

No et penedeixis dels teus fracassos

 

Fer-ho és sempre millor que no fer res, per això, cal evitar la frustració i el pensament negatiu de pensar que has malgastat el teu temps en alguna cosa que no has aconseguit. La realitat és que la inacció és pitjor que fracassar, ja que és fallar, sense fer res ni intentar-ho.

 

Mantingues el teu entusiasme i no et rendeixis

 

El més fàcil és tirar la tovallola i rendir-se, i més, quan els fracassos es repeteixen, però si de debò creus en el que estàs fent, segueix intentant-ho. Malgrat tot, no n'hi ha prou amb seguir intentant-ho, cal fer-ho amb el mateix nivell d'entusiasme amb el qual vas començar.

Amb el temps, veuràs com en algun moment aconseguiràs el teu objectiu. En cas contrari, si no aconsegueixes el teu propòsit, almenys tindràs la satisfacció que ho vas intentar fins al final.